Hesap Silme Talebi
hesabınızı ve hesabınıza ait tüm verileri kalıcı olarak silmek için giriş bilgilerinizi doğrulayın.
Silme işlemi; profiliniz, gönderileriniz, yorumlarınız, beğenileriniz, takip ilişkileriniz, story ve reels içerikleriniz ile odalarınız dahil hesabınıza ait tüm verileri kapsar ve geri alınamaz. Şifrenizi hatırlamadığınız durumda bırakılan talepler, ekibimiz tarafından incelendikten sonra işleme alınır.